skip to Main Content

Best Foot Forward tilbyder forskellige ture

På alle ture vil jeg være turleder, have planlagt en rute og sørger for alle praktiske forhold.

Der er noget omkring ordsproget ‘Der findes intet, der hedder dårligt vejr – kun forkert påklædning’. Der kan opstå en helt særlig stemning, når man går i regnvejr. Dufte, lyde og farver bliver forstærket. Men det kan også være så voldsomt, at det ikke er sjovt længere. Turene bliver derfor aflyst, hvis det er tordenvejr, eller det blæser så meget, at der er risiko for at få grene i hovedet. I får direkte besked, hvis der er aflysninger eller ændringer af turen.

Jeg deler gerne ud af min brede erfaring med vandreudstyr, navigation, vandre apps, turplanlægning mm.

Først og fremmest håber jeg, at vi får en dejlig tur i skoven og naturen. At vi kommer glade og trætte hjem – beriget med god energi og oplevelser. Og at vi har haft en samtale eller to, der har sat gang i nye tanker.

Ring eller skriv endelig hvis du vil høre mere om de enkelte ture. Mobil 40598190, mail your@bestfootforward.dk

Vandretur ved mølleåen

Powerwalk /1 time

– med fokus på motion

Skoven byder på masser af træningsmuligheder og frisk luft. 

Vi går 4-5 km i varieret tempo med indlagt mobilitets-, core- og balanceøvelser samt bakketræning med høj puls. En intensiv tur med så mange højdemeter vi kommer forbi. Vi slutter af med nogle enkelte strækkeøvelser og en meditativ stund med æteriske olier – som vejret nu tillader det.

Det er rigtig god træning til at holde den gode form, hvis du er ved at træne op til en vandreferie eller supplement til anden motion fx løb, cykling, yoga.

Niveau
Alle kan være med, bare du har mod på at få pulsen op. 

Du medbringer
Kom i fodtøj til meget ujævnt terræn, fx vandresko/-støvler, trailsko eller løbesko, og tøj, der passer til vejrudsigten. 

Du behøver ikke at medbringe vand, men drik rigeligt før og efter.

Hvornår
Mandag kl. 17.00-18.15

Hvor
Vi starter og slutter ved Ny Mølle. Kulsviervej 138, 2800 Kgs Lyngby.
Se kort
Træningen foregår i Ravnholm/Det Danske Schweiz eller Geels Skov

Pris
50 pr. gang eller køb et 10 turs klippekort til 350 kroner.
Betales ved tilmelding.

Tilmelding her, på Facebook eller besked på 40 59 81 90

Skovmotion-powerwalk
skovtræning
træning i naturen
skovmeditation
mobilitetsøvelser

Livskraft – vandretur og saunagus

En berigende tur for krop og sind. Der er tale om total udrensning i de smukkeste rammer. En forbundethed til naturen og hinanden.

En 3 timers guidet tur med mentaltræner og saunagusinstruktør Peter Albert Keldsen og designer og ejer af Best Foot Forward Dorte Riis Hensen. De første 2 timer foregår med vandring i den vilde skov og slutter af med 1 time i autentisk træsauna med udkig over havet.

Der er tre teamer – ‘Energi’ i Tisvilde Hegn,  ‘Intuition’ i Hornbæk Plantage og ‘Visualisering’ Sted: TBA
Se kalenderen for de enkelte ture


Tema / Tisvilde Hegn

Energi

Det handler om balance. Balancen mellem den feminine og den maskuline energi. Mange tror fejlagtigt, at den maskuline og feminine energi er identiske med den mandlige og kvindelige energi, men sådan er det ikke. Energierne er ikke kønsbestemte og har derfor ingen indflydelse på vores kropsbygning og fysiske udseende. De er derimod magnetisk betingede og påvirker således vores udstråling, adfærd og personlige tiltrækningskraft i forhold til omgivelserne.

Vi indeholder alle sammen både maskulin og feminin energi, og der skal gerne være balance mellem disse. Der er tale om total udrensning i de smukkeste rammer. En forbundethed til naturen og hinanden.

”No one is you and that is your power” / Dave Grohl


Tema / Hornbæk Plantage

Intuition

Intuitionen er den dybere visdom, som går ud over din hjernes logik. Den udspringer fra dit hjerte og er en del af dit hjertes intelligens. Selv når du tror, at du ikke ved, hvad der er bedst at gøre, er der altid en dybere del af dig, som ved.

Temaet er intuitionens kraft og der er tale om en sansebaseret oplevelse der tager deltageren et skridt tættere på det autentiske selv. Der skabes en bevidst bevægelse fra den analytiske hjerne ned i kroppen. Her åbnes der op for sansningen og derigennem også for adgangen til vores intuition.

Med naturens helende kræfter i højsædet skabes muligheden for at udforske, mærke og træne deltagerens evne til at sanse.

Det er gennem sanserne, at der skabes en virkelighed, så kvaliteten af vores sansning definerer kvaliteten af vores virkelighed. Best Foot Forward inviterer til absolut tilstedeværelse igennem stimulation af alle dine sanser.

”You will never be able to escape from your heart. So, it is better to listen to what it has to say” / Paulo Coelho

Deltager fra Livskraft Event / Intuition
Kan kun anbefale denne oplevelse, hvis du ligesom jeg, har glemt at mærke dig selv og lader tiden bestemme farten. På turen genopdager du dine sanser, lærer at føle, lugte og mærke i naturen. Måske har du lyst til at gå alene eller måske får du lyst til at slå følge med en ubekendt i et øjebliks nærhed. Du møder din intuition og nuet igen. Dorte og Peter guider dig venligt i respektfuld afstand. Glæd dig!
Tina Riising


Tema / Sted: TBA

Visualisering

Hvad drømmer du om? Er du i flow i dit liv? Er du i kontakt med den kraft, der ved du lykkes?

Temaet visualisering handler om at kunne tiltrække og manifestere det du ønsker i dit liv. Det handler om hvorledes du ved hjælp af diverse teknikker kan forløse lave energier og øge din vibration og tiltrække fra en højere vibration. Du vil lære hvordan du i praksis manifesterer dine mål og drømme, så de bliver til virkelighed. At kunne identificere og forløse begrænsende overbevisninger, følelser og energier. At kunne finde ind til kernen af det som betyder noget for dig. En forståelse af hvorledes naturens helende kræfter kan være med til at manifestere dine drømme.

En fortryllende tur der tager dig med på en rejse hjem til dig selv.

”What you think, you become – what you feel, you attract – what you imagine, you create” / Buddha


Livskraft Events – 3 timers guidet tur

  • 2 timers vandring i skov
  • Mentaltræning i turen tema
  • 3 sessioner i autentisk træsauna med udkig over havet
  • 100 % rene æteriske olier
  • Meditativt lydtæppe der indtager en særlig rolle og støtter din rejse
  • Havbad
  • Bodyscrub
  • Hjemmelavet sund energibar og ingefærshot

 

Medbring følgende
Vandretur: Sko/støvler, som kan klare en tur i skoven. Tøj, der passer til dagens vind og vejr.
Saunagus: 2 håndklæder (1 til at sidde på i saunaen), badetøj, en vandflaske, badekåbe, badesko eller lign., da vi ved Hornbæk Plantage skal gå over et kort stenstykke (et par gl. gummisko kan også bruges). Vi kommer tilbage til bilerne inden saunagus, så I kan lade tingene ligge der. Eller få dem opbevaret.

Maks. antal 
10 personer

Hvor og hvornår
Se kalenderen

Pris
550 kr
Betales ved tilmelding på Mobile Pay 40 59 81 90.

Tilmeldning her

Livskraft – vandring og saunagus

COVID-19

Vi overholder retningslinjer omkring Covid-19 i forhold til Det Danske Saunaselskab og deres anbefalinger. Virussen har svært ved at overleve varmen i saunaen. Omklædning mm. foregår udendørs, dvs. man går direkte fra saunaen ud i det fri.

Se anbefalingerne på www.saunaselskab.dk/covid-19

Heldags vandretur

20-25 km guidet heldags vandretur. 5-6 timer

Til dig der gerne vil med ud på en længere vandretur for at nyde naturen, dyrke samværet og få brugt kroppen. Turerne bliver krydret med samtalekort, stillevandring, fokus på trivsel i naturen, indsigt i at vi er skabt af naturen og til at være i naturen – og hvad det giver os.

På turen bliver der serveret lækre energibarsnack og forfriskende drikkelse. Du medbringer din egen madpakke.

Maks. antal
12 personer

Niveau
Alle kan være med, men giv mig besked, hvis det er din første tur på over 20 km.

Du medbringer
Vandresko/støvler, der er gået godt til.
Tøj, der passer til dagens vind og vejr.
Madpakke
Vand (på de fleste ture vil der mulighed for at tanke mere vand på vejen)

Hvor og hvornår
Se kalenderen

Pris
300 kr.
Betales ved tilmelding
Der kan komme ekstra udgifter til transport, se de enkelte ture.

Konceptture

Firmature
Spirituel vandring

Vi skræddersyer gerne en tur til jer.

Det var, da mennesket rejste sig op på benene og begyndte at gå, at vores hjerner begyndte at vokse. Og forbindelsen mellem bevægelse og hjerne findes stadigvæk. En gåtur gør os gladere, mere kreative og bedre til at huske, fortæller professor Bente Klarlund, der forsker i aktiv sundhed.

Det er en sammenhæng, de store filosoffer gennem tiderne har kendt, men har vi glemt den i vores kultur, hvor det er så let at være doven?

Back To Top