skip to Main Content

Kalender

Kalenderen opdateres løbende – følg også med på Facebook og Instagram
Ved tilmeldning skriv dato og tur. Tilmeldning er gældende, når beløbet er betalt til Mobile Pay på nr. 40 59 81 90. Eller aftale om afregning på dagen.

Livskraft
– vandring og saunagus

Det handler om balance. Balancen mellem den feminine og den maskuline energi. Mange tror fejlagtigt, at den maskuline og feminine energi er identiske med den mandlige og kvindelige energi, men sådan er det ikke. Energierne er ikke kønsbestemte og har derfor ingen indflydelse på vores kropsbygning og fysiske udseende. De er derimod magnetisk betingede og påvirker således vores udstråling, adfærd og personlige tiltrækningskraft i forhold til omgivelserne.

Vi indeholder alle sammen både maskulin og feminin energi, og der skal gerne være balance mellem disse. Der er tale om total udrensning i de smukkeste rammer. En forbundethed til naturen og hinanden.

En berigende tur for krop og sind. Der er tale om total udrensning i de smukkeste rammer. En forbundethed til naturen og hinanden.

En 3 timers guidet tur med mentaltræner og saunagusinstruktør Peter Albert Keldsen og designer og ejer af Best Foot Forward Dorte Riis Hensen. De første 2 timer foregår med vandring i den vilde skov og slutter af med 1 time i autentisk træsauna med udkig over havet.

Se mere her: www.bestfootforward.dk/livskraft

Livskraft Events:
– 2 timers vandring i skov
– Mentaltræning
– 3 sessioner i autentisk træsauna med udkig over havet
– 100 % rene æteriske olier
– Meditativt lydtæppe der indtager en særlig rolle og støtter din rejse
– Havbad
– Bodyscrub
– Hjemmelavet sund energibar og ingefærshot

Hvor:
Tisvildeleje strand parkeringsplads v/ Naturrum

Medbring følgende:
Tøj til at vandre i, 2 håndklæder (1 til at sidde på i saunaen), badetøj, en vandflaske, badekåbe, badesko eller lign., da vi skal gå over et kort stenstykke (et par gl. gummisko kan også bruges)

Pris:
600 kr
Betales ved tilmelding på Mobile Pay 40 59 81 90.
Tilmeldning her
eller besked på
27 20 40 79 (Peter)
40 59 81 90 (Dorte)

Powerwalk

Skoven byder på masser af træningsmuligheder og frisk luft.

Vi går 4-5 km i varieret tempo med indlagt mobilitets-, core- og balanceøvelser samt bakketræning med høj puls. En intensiv tur med så mange højdemeter vi kommer forbi.Det er rigtig god træning til at holde den gode form, hvis du er ved at træne op til en vandreferie eller supplement til anden motion fx løb, cykling, yoga.

Niveau
Alle kan være med, bare du har mod på at få pulsen op.

Du medbringer
Kom i fodtøj til meget ujævnt terræn, fx vandresko/-støvler, trailsko eller løbesko, og tøj, der passer til vejrudsigten. Du behøver ikke at medbringe vand, men drik rigeligt før og efter.

Hvornår
Mandag kl. 17.00-18.15

Hvor
Vi starter og slutter ved Ny Mølle. Kulsiervej 138, 2800 Kgs. Lyngby.
Se kort
Træningen foregår i Ravnholm/Det Danske Schweiz eller Geels Skov.

Pris
50 kr. pr. gang eller 400 kr. for sæsonen: marts – juni 2022
Betales ved tilmelding.

Tilmelding her eller på Facebook

Heldags vandretur

Back To Top